top of page
Yoga op het strand

Tikva

 Blijf op de hoogte en volg mijn Insta of Facebook             

 

 

Meestal zijn we heel druk in ons hoofd. Zoveel gedachten, zoveel indrukken en prikkels. Het is heel gezond om even uit je hoofd te gaan en je lichaam te voelen. Doe mee met de groepsles en kom geestelijk en lichamelijk tot rust. Tikva is het Hebreeuwse woord voor ‘hoop”, “verwachting” en “geloof.” Het is een vorm van bewegen en een ontspanningsmethode op christelijke grondslag.

We gaan aan de voeten van Jezus zitten en geven Hem alles wat ons bezig houdt. Hij zegt ons bij Hem te komen als we vermoeid en belast zijn en daarom zoeken we onze rust bij Hem.

Voordelen van Tikva:​

Bevordert het lichamelijk welzijn: 

  • De lichamelijke oefeningen zijn eenvoudig en effectief om de mobiliteit te vergroten, ademhaling te verbeteren en bloedcirculatie te verhogen. De bloedcirculatie verbetert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Het is laagdrempelig zodat iedereen kan meedoen.

Emotioneel welzijn: 

  • Omdat het woord van God levend en krachtig is spreekt de instructeur bijbelteksten en opbouwende woorden uit, geïnspireerd door de bijbel. Je geeft alles wat je bezig houdt aan God. Bij Jezus krijgen wij onze menselijke waarde en ons vertrouwen is op Hem. 

Mentale welzijn: 

  • De woorden en speciaal geschreven instrumentale muziek dragen, in combinatie met de laagdrempelige oefeningen, bij aan gemoedsrust, een verlaagde hartslag en een verlaagd stressniveau.

  • Instagram
  • Facebook
people-g596f729ec_1920.jpg

Tikva Relax

Door adem – en ontspanningsoefeningen kom je geestelijk en lichamelijk tot rust. Terwijl er rustgevende muziek speelt geven we alles aan God.

Yoga Twist

Tikva Stretch

De focus ligt naast ontspannen, ook op mobiliteit. We doen  stretchoefeningen waarin je spieren meer worden aangesproken.

Dames in yogales

Tikva groepsles

Donderdags 9:30 u en 19:30 u

De Opgang, De Drift 46

Drachten

. Meld je aan met de knop hieronder of via whatsapp 

06-55955755

 8,50 €  per les incl. koffie of thee

Trek kleding aan waar je je vrij in kunt bewegen.
Neem een dekentje en een kussentje mee en en matje als je die zelf hebt.
Er zijn een beperkt aantal matjes beschikbaar.

bottom of page