top of page
WhatsApp Image 2023-06-21 at 12.04_edited.jpg

Even voorstellen

Ik ben Corine Beekman, Ik geloof dat ieder mens door God bedoeld is om een leven in volheid te leven. Uit eigen ervaring weet ik dat het  juist vaak het leven zelf is waardoor je het idee hebt dat je geleefd wordt en voor je het weet vraag je je af: is dit het nou?

Ik weet hoe het is als je steeds maar mensen wilt pleasen en doet wat anderen van je verwachten. Je kunt uiteindelijk geen keuzes meer maken en bedenken wat jij zelf belangrijk vind. Gevolg: stress, chaos in je hoofd, onrust en ga zo maar door. Op de werkvloer kan dit zomaar uitmonden in een burn-out en in de privesfeer ervaar je spanning. Dat kan echt anders!

Ik heb ervaring opgedaan tijdens verschillende opleidingen en trainingen waaronder de School contextuele ontwikkeling Konoinia, de coachopleiding van TotalBalance en als pastoraal werker. Ik ben een meelevende, menslievende coach die rust uitstraalt en goed kan luisteren. Hierdoor voelen mensen zich veilig om hun verhaal te vertellen en komen gaandeweg de gesprekken tot nieuwe inzichten.

Ik hou van wandelen en de natuur, bezoek graag mooie nieuwe plekken, ben creatief en ik lees graag. Ik geniet van het leven en van een goed 1 op 1 gesprek en loop dan ook graag een eindje met je mee  om te kijken hoe jij je leven weer in balans kunt krijgen zodat er weer ruimte komt om je dromen te volgen.

bottom of page